Vergoeding
De behandelingen worden vergoed voor 3 uur per kalenderjaar. Dit zijn 7 consulten. Afhankelijk van de aanvullende verzekering kunnen er meer uren vergoed worden.

De diëtist is direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijzing nodig heeft van de huisarts (een enkele zorgverzekering uitgezonderd). De huisarts of medisch specialist blijft wel een centrale rol spelen in de coördinatie van de zorg rondom uw kind.

Ingrid Wiering-Vriend

Hallo! Ik ben Ingrid Wiering-Vriend en ben als diëtist verbonden aan Paramee. Als lid van het paramedisch team zet ik mij in om uw kind de best mogelijke behandeling te geven.
Na het afronden van mijn studie in 1984 ben ik als zelfstandig diëtist gaan werken met een praktijk in Nibbixwoud. Nu heb ik mijn diëtistenpraktijk in Zwaagdijk, in diverse huisartsenpraktijken (o.a. in Wognum, Wervershoof en Zwaag) en ben ik verbonden aan Paramee.
Als lid van het Paramee-team heb ik de mogelijkheid om kinderen multidisciplinair te behandelen. Zo kan er voor ieder kind maatwerk worden geleverd.
Met een aantal collega diëtisten heb ik de maatschap Voedingswijs. Wij hebben geregeld overleg en doen aan intercollegiale toetsing.
Naast een druk gezinsleven hou ik ervan om in de tuin te werken.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

ingrid@paramee.nl

Ingrid Wiering-Vriend ingrid@paramee.nl

Ingrid Wiering-Vriend 

 

Behandelaar dieetadvisering:
Locaties: