Vergoeding behandeling
De behandeling logopedie voor personen tot 18 jaar wordt volledig en onbeperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Voor personen boven de 18 jaar geldt het eigen risico. Wij hebben met alle verzekeraars contracten afgesloten.

Julia Sijm

Hallo, mijn naam is Julia Sijm. Ik ben sinds 1989 werkzaam als logopedist in de logopediepraktijk Wervershoof – Medemblik. Toen ben ik de praktijk gestart in Medemblik vanuit het Wijkgebouw. De praktijk groeide snel en een jaar later werkte ik volledig vanuit twee locaties. Een in Medemblik en een in Wervershoof. Tot 1997 heb ik alleen in de praktijk gewerkt. Nu werk ik samen met 2 medewerkers; Petra en Mariska. Sinds november 2010 werk ik vanuit het Gezondheidscentrum Olympia te Wervershoof. Dit centrum geeft mij de gelegenheid directer samen te werken met verschillende disciplines zoals kinderfysiotherapie en ergotherapie.
In 2009 was het 20 jaar geleden dat ik de praktijk begon. Het lijkt veel korter geleden en ik werk dan ook nog steeds met veel plezier als logopedist.

In deze 20 jaar heb ik veel nascholing gevolgd op verschillende gebieden. Door het volgen van cursussen op het gebied van auditieve vaardigheden en lees- en spellingsproblemen heb ik me ingeschreven in het NVLF register dyslexiebehandelaars. In 2007 en 2008 heb ik de cursussen PROMPT, introduction to Technique en PROMPT, bridging technique to Intervention gevolgd. Deze techniek pas ik sindsdien veelvuldig toe bij vooral kinderen met spraakproblemen.
In 2009 en 2010 heb ik de basismodule en vervolgens de behandelmodule Sensorische informatieverwerking ‘Anders kijken naar kinderen’ gevolgd.

Julia Sijm julia@paramee.nl

Ik behandel in de praktijk veel kinderen met spraak- en/of taalproblemen, problemen met de zintuiglijke informatieverwerking, eet- en drinkproblemen, problemen met auditieve vaardigheden en lees- en spellingsproblemen. Ook behandel ik volwassenen met stem-, spraak- en taalproblemen.

Ik werk op de maandag, woensdag en donderdag in de locatie Wervershoof. Op dinsdag werk ik in de locatie Medemblik.

julia@paramee.nl