Vergoeding behandeling
De behandeling logopedie voor personen tot 18 jaar wordt volledig en onbeperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Voor personen boven de 18 jaar geldt het eigen risico. Wij hebben met alle verzekeraars contracten afgesloten.

Petra de Jong

Hallo! Mijn naam is Petra de Jong. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de logopediepraktijk Wervershoof en daardoor sinds 2011 ook bij Paramee Wervershoof. Het is fijn om kinderen, als dat nodig is, vanuit een paramedisch team te begeleiden.
In 1989 heb ik mijn studie Logopedie (toen nog in Amsterdam) afgerond en ben toen direct in het Speciaal Onderwijs als logopedist gaan werken. Ook gaf ik toen les op de opleiding tot ziekenverzorger. Vrij snel daarna kon ik ook als logopedist aan het werk in een verpleeghuis.
Nu werk ik dus twee dagen in de vrijgevestigde praktijk in het gezondheidcentrum en werk daarnaast nog een dagdeel op het OPDC Westfriesland in Hoorn. De andere dagen krijgen mijn gezin, huis en hobby’s de nodige aandacht. Een heel afwisselende week!
Om bij de tijd te blijven wat betreft de verschillende aspecten van logopedie volg ik regelmatig cursussen en (o.a de cursus Sensorische Informatieverwerking) is er regelmatig overleg met andere logopedisten.

Petra de Jong

petra@paramee.nl