Vergoeding
U kunt nu ook rechtstreeks zonder een verwijzing van huisarts of medisch specialist, een afspraak maken met de podotherapeut. Het onderzoek, de therapie en de behandeling van de podotherapeut wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding kan echter zeer verschillen. Een indicatie kunt u zien op www.podotherapie.nl. Uiteraard is de door u afgesloten polis met zijn voorwaarden bindend.

Angela Veld

Hallo, wij zijn Angela Veld en John Zuiker en met de Praktijk Podotherapie West-Friesland zijn wij verbonden aan Paramee. Als lid van het paramedisch team zetten wij ons in om uw kind de best mogelijke behandeling te geven.

Na het afronden van mijn studie in 1987 ben ik, Angela in Medemblik gestart met de Praktijk Podotherapie West-Friesland. Sinds 1997 is John mede-eigenaar van de praktijk en sindsdien ook werkzaam binnen de praktijk.
Wij hebben diverse cursussen gevolgd, onder andere op het gebied van communicatie en contact maken met kinderen via SonRise®, de Option Process® van het Option Institute en de Option Method.

Als lid van het Paramee-team hebben wij de mogelijkheid om kinderen multidisciplinair te behandelen. De samenwerking van en met de verschillende disciplines geeft ons de mogelijkheid de beste zorg aan uw kind te besteden.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 

angela@paramee.nl

Angela Veld

Angela Veld

 

Behandelaars podotherapie:
Locatie: