Slim Gym

Slim Gym Jongens vloertekenen 2014-02-04 16.17.18Is uw kind hoogbegaafd of bovengemiddeld lerend en voelt het zich vaak onbegrepen door de buitenwereld? Wilt u samen met uw kind daar iets aan doen? Meldt uw kind dan aan bij SLIMGYM.

In de SlimGym groep wordt speciale aandacht besteed aan:
• Verbeteren van zijn / haar weerbaarheid en zelfvertrouwen. Leren voor zich zelf op te komen en om te gaan met faalangst.
• Plezier beleven aan het spelen met andere kinderen en om leren gaan
met pestgedrag.
• Beter om gaan met spanningen en zintuigelijke prikkels (b.v. harde
geluiden).
• Leren om te ontspannen (slapen) en bewustwording van je eigen lijf.

SlimGym biedt de mogelijkheid voor uw kind om in kleine groepjes spelenderwijs , met gelijkgestemde kinderen te werken aan zijn/ haar persoonlijke doelen. De kinderen krijgen handvaten aangereikt waarmee ze zich staande kunnen houden. Als kinderen zich deze vaardigheden eigen maken, ontdekken ze dat ze in de omgang met anderen minder problemen ondervinden en weerbaarder zijn. Ze worden zekerder met betrekking tot hun eigen mogelijkheden en krijgen daardoor meer zelfvertrouwen.             slim gym meisjes met satestokbouwwerk2013-10-06 14.34.27-1

Slimgym is een initiatief van het multidisciplinair paramedisch centrum Paramee in Wognum en richt zich op kinderen met een bovengemiddeld IQ tussen de 4 en 12 jaar oud. Het wordt begeleid door twee ervaren kindertherapeuten :

 

 

Slimgym jongens met rol2014-05-06 16.49.28

Trainingen